Dit is de Vaste Burcht

Welkom!

Wij geloven in een God die gastvrij is. Daarom willen wij er voor u zijn, ongeacht uw achtergrond. U bent van harte welkom bij een van onze kerkdiensten op zondag: om 9.30 uur en om 16.30 uur. Ook op feestdagen zijn er kerkdiensten. In een kerkdienst vieren we dat we bij God horen en dat we bij elkaar horen. Elke kerkdienst is verschillend, maar er zijn wel vaste onderdelen. We lezen uit de Bijbel, zingen liederen (Psalmen, gezangen uit het Liedboek, Opwekkingsliederen), bidden, luisteren naar een preek. Na de dienst drinken we in de hal koffie met elkaar.

Kinderen

De allerkleinste kinderen kunnen tijdens de ochtenddienst naar de crèche.  Basisschoolkinderen kunnen meedoen met de kinderclub. De ene week zijn de kinderen van groep 1 en 2 aan de beurt, de andere week de kinderen van groep 5 t/m 8.

Aantal leden

Onze gemeente bestaat uit ongeveer 600 leden. Er zijn veel gezinnen met jonge kinderen in ons midden. Maar ook ouderen en alleenstaanden maken deel uit van onze gemeente. Onze gemeenteleden wonen vooral in Gouda en Reeuwijk.

God in ons leven

De relatie die wij met God hebben is het allerbelangrijkste in ons leven. Het geloof is voor ons het hebben van een intieme relatie met God. Het leven met Hem is iets prachtigs en met niets te vergelijken. We willen dit graag uitdragen en hopen daarmee dat wijzelf en anderen, die God op onze weg plaatst, Gods liefde toelaten in hun leven.

Gereformeerde Kerken vrijgemaakt

Onze gemeente maakt deel uit van de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt. Dit is een kerkverband dat bestaat uit zo'n 273 kerkelijke gemeente in een bepaalde plaats of regio, verspreid over Nederland.

Geloven
Gemeente-weekend
Geloven
Al 25 jaar staat de evangelisatiebus op de markt in Gouda
Geloven
Kerstmusical
previous arrow
next arrow
Slider

Verder naar...