Huwelijksseminar 2017

Huwelijksseminar in de Vaste Burcht, Gouda

Een Apk voor je huwelijk

RVJR logo
Voor wie?

Ieder die getrouwd is en er samen een weekendje tussenuit wil om met z’n tweeën in gesprek te gaan over de belangrijkste thema’s binnen een huwelijk.

Door wie en wanneer?

Samen met “Ruimte voor je Relatie” organiseren wij in De Vaste Burcht in Gouda een relatieweekend van 3 tot 5 november: vrijdagavond,  zaterdag de gehele dag en de dienst van zondagmorgen.

Waarover?

De belangrijkste thema’s zijn: Je bent Gods geliefde kind,  Je kwaliteiten en valkuilen in beeld, Groeien in communicatie en Intimiteit en seksualiteit.

Opzet

Met behulp van boeiende studies als inleiding vooraf en goede vragen in een werkboek  gaan jullie als stel op zoek naar mogelijkheden om elkaar binnen de genoemde thema’s verder te helpen. We beginnen op vrijdagavond met het eerste thema en op zaterdag gaan we aan de slag met de rest. Aan het eind van de dag is er een diner voor twee ergens in de Goudse horeca of in ons kerkgebouw en op zondag is de morgendienst gewijd aan het huwelijk.

Kosten

De geraamde kosten zijn 80 euro per stel. Inclusief koffie en thee, lunch en diner op de zaterdagavond.

Opgeven

Er zijn minimaal 15 stellen nodig om de cursus te kunnen houden. Heb je zin om hieraan mee te doen, geef je dan op door een email te sturen naar huwelijksseminar2017@hotmail.com en houd de data vrij. We nodigen je van harte uit.

Extra Info

http://www.ruimtevoorjerelatie.nl/rvjr

Voor vragen kun je terecht bij: Maria en Wessel Jonker, Marjolein en Ruud Waagmeester en Arjan Koster

mr mrs