Meteen naar de inhoud

Interne vertrouwenspersonen

Even voorstellen; wij zijn de Interne Vertrouwenspersonen. Voor wie ons niet kent, wij zijn Hans & Margreet van Binsbergen- Vuijk. Hans komt uit Wageningen maar woont hier alweer meer dan 30 jaar. En Margreet is in Gouda geboren, samen hebben wij 3 jongens en 2 schoondochters.

Foto van Hans en Margreet van Binsbergen

Waarom een IVPer?

De kerk hoort voor iedereen een veilige plaats te zijn en wordt door veel mensen ook zo ervaren. Maar toch is die veiligheid niet altijd vanzelfsprekend. Ook binnen kerkelijke relaties komt misbruik voor. Niet altijd overduidelijk, maar soms ook door een blik, een gebaar of een toespeling waarbij de ander over jouw grenzen gaat. Als dit gebeurt met iemand die met jou contact heeft vanuit zijn kerkelijke functie weet je soms niet waar je terecht kunt. Zullen ze me geloven en waar is mijn verhaal veilig? Er mee blijven zitten is nooit een oplossing. Praat er over met iemand die je vertrouwd. Of neem contact op met 1 van ons, bellen en mailen mag ook.

Contact

Email: vertrouwenspersoon@gkvgouda.nl
Tel Hans: 06 19 69 74 46
Tel Margreet: 06 46 21 66 51

Mocht u/je om welke reden niet bij ons terecht willen dan kun je ook contact opnemen met een IVP er van een GKV uit de omgeving.

Leo Spijker (GKV Waddinxveen)
06 28 89 44 68

Ria Zijlstra (GKV Alphen ad Rijn)
06 48 85 68 31

Voor meer informatie kunt u/ je terecht bij meldpunt seksueel misbruik in kerkelijke relatie.
www.meldpuntmisbruik.nl