Meteen naar de inhoud

Rock Solid & Soos

Dit jaar gaan we Rock solid en Soos combineren. We zullen elke 3 weken, rekening gehouden met vakanties/feestdagen, Rock Solid/Soos organiseren.

We starten de avonden om 19:30-20:30 met een programma vanuit Rock Solid voor de klassen 1,2 en 3 uit de CGK en GKV. Ben je ouder en vind je het toch leuk hierbij aan te sluiten ben je ook welkom. Daarna zal er aansluitend Soos zijn, waarbij alle leeftijden welkom zijn.

Ook buren, familie, kennissen en vrienden zijn van harte welkom! Rock Solid en Soos is een plek, waar we als christenjongeren samenkomen, we veiligheid willen bieden en waar iedereen welkom is!

Heleen, Bart, Carola, Koos, Lisette, Nelleke en Renate

Data

Lila vakjes met RS zijn de Rock Solid en Soos avonden.

Invulling Rock Solid

De invulling van de avonden gebeurd op basis van het clubmateriaal gemaakt door Youth For Christ: https://kerk.yfc.nl. Een Solid club is een plek waar jongeren zich thuis voelen. Daarom zijn de clubprogramma’s:

  • Behoeftegericht. Onderdelen sluiten aan bij de belevingswereld van tieners.
  • Relationeel. Het gaat om relatie tussen jeugdleiders en tieners en tieners onderling.
  • Integraal. Tieners ontwikkelen zich op sociaal, emotioneel, fysiek en geestelijk gebied.
  • Missionair. Tieners zonder kerkelijke achtergrond sluiten gemakkelijk aan.

Invulling Soos

We vinden het leuk om een plek te hebben waar jullie elkaar kunnen ontmoeten, gezelligheid kunnen vinden, kunnen WII-en, tafeltennissen, voetballen, volleyballen, een spelletje kunnen doen en gezellig kunnen kletsen of karaoke.

[Sassy_Social_Share]